- 1. מערבבים את הקמח והמלח ומוסיפים מים בהדרגה תוך כדי לישה עד שמתקבל בצק רטוב.
-
- 2. לשים כחמש דקות תוך כדי לחיצה עם היד על הבצק כלפי דפנות הקערה והוספת מים. לשים עד שהבצק נהיה גמיש.
-
- 3. מחממים מים בסיר. על הסיר מניחים מחבת הפוכה. לוקחים מנת בצק ופותחים אותה על תחתית המחבת. מאדים דקה או שתיים.
-
- 4. את העלים מניחים (רצוי בעודם מקופלים) על מחבת לחה ומברישים בשמן. מכסים את העלים במגבת לחה נוספת.
-
- 5. למילוי: יוצרים אמבט בן מארי. מרתיחים סיר קטן עם מים. מעל הסיר מניחים קערה.
-
- 6. ממיסים בקערה שעל הסיר שוקולד מריר עם אספרסו/ קפה נמס.
-
- 7. מצננים את המלית וממלאים עלה בוריק מלבני. מורחים עליו את המלית, מקפלים מהצדדים, מגלגלים לסיגר ומטגנים.