- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי.
-
- 3. על גבי משטח עבודה פורסים את הבצק (משאירים על הניילון שאיתו הוא מגיע).
-
- 4. חותכים את הבצק לפסים מלבניים באורך של כ-20 ס"מ.
-
- 5. שמים בקצה כל פס כפית מהמלית.
-
- 6. מקפלים את קצה הפס על המלית בצורת משולש. מפרידים מהניילון. מקפלים שוב למשולש בכיוון הנגדי. ממשיכים לקפל עד שהפס נגמר ומתקבל משולש.
-
- 7. מניחים את הבורקסים בתבנית על גבי נייר אפיה, כאשר הסגירה כלפי מטה. יש לשמור על רווחים של כ 2 ס"מ בין היחידות.
-
- 8. מברישים בביצה טרופה, זורים פרמזן ואופים עד שהבית מריח כמו מאפייה טורקית והבורקסים תפוחים וזהובים.
-
- 9. מחכים קצת שיתקרר ומסתערים. אם רוצים לחמם למחרת זאת השיטה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות למשך 10 15 דקות. מכבים את התנור ומכניסים את הבורקס. מחכים עוד עשר דקות, וטורפים.
-
- 10. גיוון: אפשר להוסיף פרוסות דקות של אגסים שטוגנו במעט חמאה. מתקבל טעם מתקתק ומיוחד.