- 1. קולים את החצילים על אש גבוהה. קולפים ומועכים למחית אחידה.
-
- 2. מוסיפים למחית החצילים את הגבינות וביצה אחת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד לקבלת מחית אחידה וסמיכה.
-
- 3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח, וחותכים לרצועות ברוחב של כ-8 ס"מ. מניחים בקצה כל רצועה מעט מהמילוי ומקפלים למשולש ושוב למשולש לקבלת שכבת בצק כפולה. חותכים את שאריות הבצק.
-
- 4. מסדרים בתבנית משומנת. טורפים חלמון ביצה עם מעט שמן ומברישים את הבורקסים. זורים שומשום מעל. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-25 דקות, עד שהבורקסים תופחים ומשחימים.