- 1. מכינים את בצק הסוכרה: במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את אבקת הסוכר והחמאה.
-
- 2. מוסיפים את הביצים אחת אחת עד שנוצרת אמולסיה.
-
- 3. מוסיפים את היבשים ומערבבים לבצק אחיד. מחלקים ל-2 חתיכות, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעה.
-
- 4. מרדדים בין שני ניירות אפייה ומניחים בתחתית רינג או תבנית מלבנית / מרובעת. שומרים בהקפאה.
-
- 5. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים בערך 20 דקות עד שהבצק אפוי לחלוטין אבל לא כהה מידי, הוא מוכן כשאינו מבריק מחמאה. משאירים בחוץ להתקרר.
-
- 6. בינתיים מכינים את המלית: במכתש ועלי כותשים את עלי הנענע ומשרים עם הרום לפחות לחצי שעה.
-
- 7. בקערה טורפים את הביצים והסוכר. מוסיפים את הקמח והמלח וממשיכים לטרוף. מוסיפים את גרידת הליים והמיץ וטורפים.
-
- 8. מסננים את הרום מנענע, ומוסיפים אותו לתערובת, כמו גם את החלב והמלח. מערבבים עד לתערובת אחידה וחלקה. מוזגים מעל הבצק האפוי שהתקרר.
-
- 9. מחזירים לתנור שחומם ל-180 מעלות ואופים עד שמרכז העוגה מתייצב, בין 25-35 דקות.
-
- 10. מוציאים מהתנור ומקררים לפחות כשעה. מורידים את הפורמה, בוזקים שכבה יפה של אבקת סוכר וחותכים לאצבעות. שומרים בקירור.