ברד שוקולד חלב וקוקוס
מילקשייק קייצי מהנה, שישמח את הילדים בחופש הגדול
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/8 (30 מ"ל) כוס חלב
- 1/8 (30 מ"ל) ליקר מונין קוקוס (להשיג בחנויות אלכוהול או בתי משקאות)
- כוס קרח גדולה
- כוס שמנת מתוקה 42%
- חפיסת שוקולד חלב
אופן ההכנה
- 1. מתחילים בהכנת גנאש שוקולד חלב: בסיר קטן שמים את השוקולד חלב יחד עם השמנת המתוקה על אש גבוהה עד לרתיחה ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד לקבלת מרקם חלק. לאחר שהתערובת רתחה מקררים עד לטמפ' חדר.
- 2. מכניסים למקרר (4 מעלות) עד שמתקבל מרקם אחיד ומוצק כ-4 -5 שעות.
- 3. מכניסים לבלנדר 3 כפות גדושות (160 גר) של הגנאש, חלב, קרח וליקר המונין קוקוס. מערבבים עד למרקם חלק וסמיך ומוזגים לכוס אליס של מקס ברנר/כוס מילקשייק גבוהה. מגישים עם קש צבעונית וניתן לקשט בסוכריות דובי.