ברד שוקולד חלב וקוקוס

מילקשייק קייצי מהנה, שישמח את הילדים בחופש הגדול

מתכון מאת: מערכת וואלה!
שייקים של מקס ברנר

מצרכים

  • 1/8 (30 מ"ל) כוס חלב
  • 1/8 (30 מ"ל) ליקר מונין קוקוס (להשיג בחנויות אלכוהול או בתי משקאות)
  • כוס קרח גדולה
  • כוס שמנת מתוקה 42%
  • חפיסת שוקולד חלב

אופן ההכנה

  • 1. מתחילים בהכנת גנאש שוקולד חלב: בסיר קטן שמים את השוקולד חלב יחד עם השמנת המתוקה על אש גבוהה עד לרתיחה ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד לקבלת מרקם חלק. לאחר שהתערובת רתחה מקררים עד לטמפ' חדר.
  • 2. מכניסים למקרר (4 מעלות) עד שמתקבל מרקם אחיד ומוצק כ-4 -5 שעות.
  • 3. מכניסים לבלנדר 3 כפות גדושות (160 גר) של הגנאש, חלב, קרח וליקר המונין קוקוס. מערבבים עד למרקם חלק וסמיך ומוזגים לכוס אליס של מקס ברנר/כוס מילקשייק גבוהה. מגישים עם קש צבעונית וניתן לקשט בסוכריות דובי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully