- 1. מוזגים את היין הלבן לסיר ומביאים לרתיחה. בינתיים, חותכים לרבעים את האגסים והתפוחים ומגלענים. מותירים את עוקץ הפרי כאלמנט קישוטי. מוסיפים את פרוסות החזרת.
-
- 2. עם רתיחת היין מוסיפים את המים ואת הסוכר.
-
- 3. מוסיפים מי זאהר, זרעי כוסברה, ואת האננס המיובש .
-
- 4. מוסיפים את רבעי הפירות לסיר וכן מעט גרידת לימון.
-
- 5. ממתינים 5 דקות בזמן שהרכיבים מתבשלים יחד ומורידים מהאש (חשוב לא להגיע לרכות מוחלטת של הפרי אחרת הוא ייהפך לעיסתי). חותכים את הפסיפלורה לחצאים ומוסיפים את תכולתה אל הקומפוט.
-
- 6. מניחים לצינון בטמפרטורת החדר כחצי שעה ומעבירים למקרר עד להגשה.