- 1. מכניסים לסיר את הסברס הטחון והמסונן יחד עם מחית הפסיפלורה ומיץ הלימון. מערבבים מחממים על אש נמוכה עד שמגיעים ל-50 מעלות (כדאי להשתמש במדחום).
-
- 2. בקערית קטנה מערבבים 3 כפות סוכר עם פקטין. מוסיפים את התערובת לסיר, ומערבבים היטב.
-
- 3. כשהמסה רותחת, מוסיפים יחד את הסוכר והגלוקוז, פעמיים, ומערבבים היטב.
-
- 4. מערבבים וממשיכים לבשל עד 107 מעלות (יש להשתמש במדחום).
-
- 5. כשהמרמלדה מגיעה ל-107 מעלות מסירים מהאש, מוסיפים את חומצת הטרטר, מערבבים היטב ויוצקים לתבנית.
-
- 6. מקררים היטב ושומרים במקום יבש 12 שעות. אחרי 12 שעות מוציאים מהתבנית, חותכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ, ומגלגלים בסוכר דק.
-
- 7. מעבירים לכלי הגשה או לקופסה אטומה.