וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"קוקטייל" אסאי מעורר

קחו את השייק הזה ותהפכו אותו לקוקטייל - הוא עשיר במזונות-על אקזוטיים שנחשבים למעוררים תאווה ומקנים אנרגיה מרבית. המתכון מאת השף יפתח ברקת ממסעדה הטבעונית "אנסטסיה" בת"א.

מתכון מאת: פליס גלזר, מערכת וואלה

מנות ולנטיינס פיליס גלזר. נמרוד סונדרס
מנות ולנטיינס פיליס גלזר

מצרכים למתכון

  • לשתי כוסות קטנות 330 מ"ל:
  • 1 בננה קפואה, חתוך לחתיכות
  • 1 תמר מגולען
  • 1/2 חבילה אסאי קפוא
  • 1/3 תוכן מקל וניל
  • 1 כפית מאקה
  • 1 עלה קפיר ליים יבש (להשיג בחנויות המזרח הרחוק) או 1/4 כפית לימון מגורר
  • קמצוץ מלח (רצוי מלח הימלאיה)
  • חלב שקדים, חלב שיבולת שועל או חלב אורז
  • 3 קוביות קרח

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים לכוס הגשה את הבננה, התמר והאסאי וממלאים את שאר הכוס בחלב שקדים כמעט עד הקצה. מכניסים את תוכן הכוס לבלנדר חזק ל-20 שניות בערך.
  • 2. מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים עד למרקם הרצוי. מוזגים לכוסות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully