פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      "קוקטייל" אסאי מעורר

      קחו את השייק הזה ותהפכו אותו לקוקטייל - הוא עשיר במזונות-על אקזוטיים שנחשבים למעוררים תאווה ומקנים אנרגיה מרבית. המתכון מאת השף יפתח ברקת ממסעדה הטבעונית "אנסטסיה" בת"א.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מנות ולנטיינס פיליס גלזר (נמרוד סונדרס)
      מנות ולנטיינס פיליס גלזר (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • לשתי כוסות קטנות 330 מ"ל:
      • 1 בננה קפואה, חתוך לחתיכות
      • 1 תמר מגולען
      • 1/2 חבילה אסאי קפוא
      • 1/3 תוכן מקל וניל
      • 1 כפית מאקה
      • 1 עלה קפיר ליים יבש (להשיג בחנויות המזרח הרחוק) או 1/4 כפית לימון מגורר
      • קמצוץ מלח (רצוי מלח הימלאיה)
      • חלב שקדים, חלב שיבולת שועל או חלב אורז
      • 3 קוביות קרח

      אופן ההכנה

      • 1. מכניסים לכוס הגשה את הבננה, התמר והאסאי וממלאים את שאר הכוס בחלב שקדים כמעט עד הקצה. מכניסים את תוכן הכוס לבלנדר חזק ל-20 שניות בערך.
      • 2. מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים עד למרקם הרצוי. מוזגים לכוסות.

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -