- 1. מכינים את קרם המסקרפונה: מקציפים היטב במיקסר את המסקרפונה ואת השמנת המתוקה, עד שנוצר קרם יציב.
-
- 2. מכינים את הזביונה: מערבבים בקערה את הביצים, הסוכר והברנדי.
-
- 3. מניחים את הקערה על סיר עם מים רותחים (Bain marie), על אש נמוכה.
-
- 4. טורפים בעזרת מטרפה (בכך מכניסים אוויר לתוך התערובת) עד שהיא נהיית בהירה.
-
- 5. כשמרימים את המטרפה ונשאר "סרט" הזביונה מוכנה.
-
- 6. מעבירים למיקסר ומקציפים מעט, במהירות גבוהה, על מנת לצנן הכל.
-
- 7. כשהזביונה מתקררת, מקפלים אותה לתוך קרם המסקרפונה.
- 8. מרכיבים את המנה: מניחים בתבנית מרובעת שכבה אחת של בישקוטים, שנטבלו קלות באספרסו.
-
- 9. מכסים בשליש מכמות הקרם.
-
- 10. מניחים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים באספרסו. מכסים עם כל הקרם שנשאר.
-
- 11. מכסים את התבנית בניילון נצמד, ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות. בהגשה אפשר לזרות על הכל קקאו משובח, או לפזר פירורי שוקולד מריר.