- 1. מרתיחים מים בסיר, מנמיכים את האש ומניחים מעל הסיר את הקערה, כך שתחתית הקערה לא תיגע במים.
-
- 2. בקערה טורפים היטב ללא הפסקה את החלמונים, דבש וברנדי עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מסירים מהאש ומורידים את הקערה מהסיר. מוסיפים בהדרגה ובאיטיות את גבינת השמנת תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה.
-
- 3. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת רכה אך יציבה ומקפלים בעדינות לתוך תערובת הגבינה.
-
- 4. בתבנית פיירקס מסדרים בצפיפות מחצית מהבשקוטים, מרטיבים אותם בנדיבות בקפה פלטינום. מורחים מחצית מהקרם ומיישרים.
-
- 5. מסדרים בצפיפות את יתרת הבישקוטים, מרטיבים בקפה פלטינום בטעם חזק ומורחים את שאר הקרם.
-
- 6. מיישרים ומכסים את התבנית בניילון נצמד. מצננים 4 שעות לפחות. להגשה חותכים למנות ומפזרים אבקת קקאו עלית.