פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טירמיסו עם שוקולד

      6 מדרגים / 2.4 כוכבים

      טירמיסו שוקולד (דנה מלמד)
      טירמיסו שוקולד (דנה מלמד)

      מצרכים

      • חבילת בישקוטים
      • ½ 1 כוסות אספרסו חזק וקר
      • 1/3 כוס ליקר שוקולד או קלואה או אמרטו
      • 450 מ"ל שמנת מתוקה
      • 250 גר' גבינת מסקרפונה
      • 3 כפות סוכר
      • 200 גר' שוקולד מריר
      • 50 מ"ל שמנת מתוקה

      אופן ההכנה

      • 1. מקציפים את המסקרפונה מעט ומוסיפים את השמנת המתוקה והסוכר. שומרים במקרר.
      • 2. מערבבים קפה וליקר.
      • 3. בתבנית מלבנית (20 על 25 בערך) מסדרים זה לצד זה בישקוטים תבולים בקפה וליקר.
      • 4. ממיסים במיקרו או על בן מארי שוקולד עם ½ כוס שמנת מתוקה. בוחשים ומורחים על שכבת הבישקוטים.
      • 5. מורחים חצי מקרם המסקרפונה והשמנת על השוקולד.
      • 6. מסדרים עוד שכבה של בישקוטים טבולים בקפה ואז את שארית הקרם.
      • 7. מעטרים באבקת קקאו או משאירים לבן.
      • 8. מצננים מספר שעות במקרר.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -