קומפוט אפרסקים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 ק"ג אפרסקים קלופים ומגולענים חצויים לשניים
- 1 ליטר מים
- מיץ מלימון אחד
- קליפה מתפוז אחד
- 1 מקל וניל חצוי לאורך
- 2 תרמילי הל (לא חובה)
- 1 מקל קינמון
- ½ 1 כוסות סוכר
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים את המים עם מיץ לימון, קליפת תפוז, הסוכר, ההל, ומקל הווניל.
- 2. מכניסים את האפרסקים ומקל הקינמון, מביאים לרתיחה, מכבים את האש ומצננים.
- מגישים קר מאד.
- * אפשר להחליף את האפרסקים באגסים.