וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קומפוט אפרסקים

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה

חצי אפרסק (מועצת הפירות). מערכת וואלה
חצי אפרסק (מועצת הפירות)

מצרכים למתכון

  • 2 ק"ג אפרסקים קלופים ומגולענים חצויים לשניים
  • 1 ליטר מים
  • מיץ מלימון אחד
  • קליפה מתפוז אחד
  • 1 מקל וניל חצוי לאורך
  • 2 תרמילי הל (לא חובה)
  • 1 מקל קינמון
  • ½ 1 כוסות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את המים עם מיץ לימון, קליפת תפוז, הסוכר, ההל, ומקל הווניל.
  • 2. מכניסים את האפרסקים ומקל הקינמון, מביאים לרתיחה, מכבים את האש ומצננים.
  • מגישים קר מאד.
  • * אפשר להחליף את האפרסקים באגסים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully