- 1. מקלפים את המלון וחותכים לחתיכות גדולות. טוחנים בבלנדר יחד עם הסירופ, עד שמתקבל מרק אחיד. מעבירים למקרר עד ההגשה.
-
- 2. מקלפים את הסברס, טוחנים ומסננים מגרעינים.
-
- 3. מערבבים את כל חומרי הגרניטה, ומוזגים לכלי שטוח. מקפיאים. אחרי חצי שעה מוציאים מהמקפיא, מגרדים את הגרניטה בעזרת מזלג, ומחזירים למקפיא לעוד חצי שעה.
- ממשיכים עוד 3 סבבים של גירוד הגרניטה, עד שמקבלים רק פירורי ברד גסים. אוספים אותם לקופסה ושומרים במקפיא.
-
- 4. חותכים פירות לסלט פירות, ובמקביל מכניסים לקירור במקרר צלחות עמוקות להגשה.
-
- 5. מרכיבים את המנה: יוצקים בצלחת מקוררת מצקת אחת של מרק מלון. מניחים במרכז, בעזרת רינג קטן, גרניטה סברס. מפזרים מסביב פירות חתוכים לקישוט.