- 1. מחממים את התנור ל-175 מעלות. משמנים את התבנית.
-
- 2. מכינים את הבסיס: מקציפים יחד חמאה וסוכר עד שהתערובת חלקה לגמרי ואוורירית. אפשר ורצוי להקציף כמה דקות בלי חשש.
-
- 3. מנמיכים את מהירות המיקסר (או המיקסר יד) למינימום ומוסיפים לסירוגין את החומרים היבשים (קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה) ואת השמנת.
-
- 4. כשהתערובת אחידה וחלקה משטחים בתבנית ומחליקים. ייתכן שהתערובת תהיה דביקה אז כדאי להיעזר במרית.
-
- 5. מכינים את הציפוי: מערבבים את כל החומרים עד שמתקבלים פירורים דביקים. מפזרים באופן אחיד מעל התערובת שבתבנית.
-
- 6. אופים כ-25-30 דקות, עד שהעוגה יציבה, שחומה ותפוחה (תופח מאוד - לא להיבהל). מצננים לחלוטין וחותכים לריבועים (לא כדאי לנסות לחתוך כשזה חם, כי זה מתפרק). שומרים בקופסה אטומה.