משקה שוקולד מריר עם ברנדי
מתכון של השוקולטיירית יעל מילשטיין.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- מרכיבים ל-5 מנות:
- 1/4 ליטר שמנת מתוקה 42%
- 1/4 ליטר חלב
- 1/4 ק"ג שוקולד מריר 70%, קצוץ
- 75 מ"ל ברנדי איכותי
אופן ההכנה
- 1. מחממים בסיר את השמנת והחלב לסף רתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד תוך כדי ערבוב במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
- 2. מוסיפים את הברנדי וטורפים שוב. מוזגים לכוסות הגשה ומגישים חם.