וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אספרסוטיני

מתכון של טל חוטינר, יועץ האלכוהול של IBBLS.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פולי קפה. Artoday
פולי קפה

מצרכים למתכון

  • 3/4 מנה אספרסו חם וטרי
  • 3/4 מנה "סמירנוף ונילה טוויסט "
  • 3/4 מנה ליקר קפה "קלואה"

אופן ההכנה

  • מנערים את כל המרכיבים היטב בשייקר עם הרבה קרח ומוזגים ללא הקרח לכוס מרטיני. הקוקטייל מקבל שכבה עליונה של קצף חום בהיר. מקשטים בפולי קפה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully