וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קוקטייל אסתר המלכה

מתכון של ניסו כהן מבר "סבסטיאן" בהרצליה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

אין תמונה. צילום מסך, מערכת וואלה!
אין תמונה/צילום מסך

מצרכים למתכון

  • 5 תותים מרוסקים
  • 20 מ"ל סירופ תותים
  • מעט סירופ קוקוס
  • 40 מ"ל וודקה בטעם פטל

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בשייקר את כל המרכיבים.
  • 2. מניחים תות חצוי בתחתית כוס היי בול.
  • 3. מוזגים את המשקה לכוס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully