וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קוקטייל ושתי

מתכון של ניסו כהן מבר "סבסטיאן" בהרצליה.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

פסיפלורה ותאנה. מערכת וואלה!
פסיפלורה ותאנה

מצרכים למתכון

  • תוכן מפרי פסיפלורה אחד
  • 2 כפיות מחית מנגו
  • 1/2 מנה ליקר אפרסק
  • שמפניה למילוי הכוס

אופן ההכנה

  • מנערים היטב בשייקר את כל המרכיבים. מוזגים לכוס גבוהה וצרה, וממלאים עד הקצה בשמפניה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully