מתכונים חמים

פאק בונג קונג- תרד ושרימפס

המנה הזו פשוטה להכנה כמו שהיא טעימה: יניר גרין מגיש לכם פאק בונג קונג, תבשיל תאילנדי מעלף של שרימפס עם תרד תאילנדי, ונגיעת שמן שומשום.

מתכון מאת: יניר גרין, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

מנות עם שמן שומשום

מחשבון המרות

מצרכים

  • למנה אחת:
  • 250 גר פאק בונג שטוף חתוך לאורך 5 ס"מ (להשיג בשווקים ובחנויות אסייתיות)
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כפית צ'ילי טרי אדום חתוך לרצועות
  • 100 גר' שרימפס קלוף
  • לרוטב:
  • 2 כפות רוטב צדפות
  • 1 כף רוטב סויה
  • 2 כפות סוכר
  • כפית שמן שומשום
  • לקישוט:
  • עלי כוסברה

אופן ההכנה

  • 1. בווק חם מטגנים את השום והצ'ילי עם מעט שמן (קנולה או זית).
  • 2. מוסיפים את הפאק בונג והשרימפס ומקפיצים קלות.
  • 3. מוסיפים את שאר המרכיבים ומצמצמים.
  • 4. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים את עלי הכוסברה מעל ומוסיפים כפית שמן שומשום.
  • 5. מגישים לצד אורז לבן מאודה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully