- 1. חותכים את דג המוסר לרצועות לרוחב הפילה, ואת הכרובית מפרקים לפרחים קטנטנים.
-
- 2. בקערה קטנה טורפים את הביצים. מחממים ווק עם מעט שמן קנולה ומטגנים את הביצים (חביתה או מקושקשת, לפי רצונכם). מורידים את הביצה המבושלת לצלחת.
-
- 3. מוסיפים שמן קנולה לאותו ווק, ומקפיצים את הדג והכרובית למשך 3 דקות על אש גבוהה. מוסיפים את עלי הבאק צ'וי, פלפל חריף, שום, נענע, בצל ירוק, כוסברה, בוטנים, את רוטב הפאד תאי והוי סטיר, וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עוד 3 דקות. מוסיפים את הביצה לעוד דקה בישול ומורידים לצלחת.
-
- 4. מכינים את אטריות האורז, מוסיפים לצלחת ומערבבים.