- 1. מוודאים שהדגים נקיים מקשקשים ובטן, ומייבשים אותם היטב בין מפיות נייר. במקביל מניחים על הגז סיר עם שמן קנולה לטיגון, ומחממים עד שמופיעות בשמן בועות קטנות ועדינות.
-
- 2. מניחים את הדגים בצלחת עמוקה, ויוצקים עליהם את רוטב הקארי האדום. מעבירים את הדגים לקערה עם פירורי לחם, קוקוס ושומשום, ומצפים אותם היטב. מכניסים את הדגים לשמן זה אחר זה בעדינות לטיגון קצר של בערך דקה. מוציאים למשטח מרופד בנייר סופג.
-
- 3. חותכים את הסלרי, הכרוב, הפלפל החריף והשומר לפרוסות דקיקות, שמים בקערה ומערבבים לסלט. מערבבים בקערה אחרת למון גראס, נענע, בצל ירוק, ג'ינג'ר, רוטב סויה, רוטב חמוץ-מתוק ושמן שומשום, יוצקים על הסלט, ומערבבים.
-
- 4. מניחים את הדגים ואת הסלט המתובל בצלחת, ומוסיפים רבע לימון בצד.