פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מלבי טפיוקה במינימום השקעה

      מלבי פרווה מפניני טפיוקה חגיגיות במינימום השקעה

      9 מדרגים / 3.39 כוכבים

      מלבי טפיוקה (יח
      מלבי טפיוקה (יח"צ , דרור עינב)

      מצרכים

      • עבור 8 מנות
      • לטפיוקה:
      • 1 כוס (200 גרם) פניני טפיוקה
      • 6 כוסות מים
      • 1 פחית קרם קוקוס
      • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
      • גרגרים מ-1/2 מקל וניל או 2 שקיות סוכר וניל
      • 1 כפית מי ורדים
      • לסירופ:
      • 2 כפות פטל קפוא
      • 3 כפות סוכר
      • 1/2 כוס מים
      • 1/2 כפית מי ורדים
      • להגשה:
      • פיסטוקים קצוצים
      • שבבי קוקוס
      • ניצני ורדים מיובשים (לא חובה)

      אופן ההכנה

      • .מבשלים את הטפיוקה: מבשלים את פניני הטפיוקה בסיר עם מים במשך 15-20 דקות, עד שהגרגירים הופכים להיות שקופים ורכים. מדי פעם בוחשים.
      • 2. מוסיפים סוכר, וניל, מי ורדים וקרם קוקוס ומערבבים היטב. טועמים ומוסיפים עוד סוכר במידת הצורך.
      • 3. מעבירים לכלי הגשה אישיים או כלי זכוכית מרכזי ויפה, מכסים ומקררים במקרר לפחות שעה וחצי.
      • 4. מכינים סירופ: בקלחת קטנה מבשלים את חומרי הסירופ כ-10 דקות עד הסמכה, מסננים ומצננים.
      • 5. ההגשה: מזלפים מעט מהסירופ מעל כל מנה ומוסיפים פיסטוקים, שבבי קוקוס וניצני ורדים מיובשים. אפשר להגיש את התוספות בנפרד ושכל אחד ירכיב לעצמו את המנה שלו.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -