וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מסיבת יער

מתכוני הפטריות הטובים ביותר

צורתן הייחודית, מרקמן הבשרני וטעמן העמוק והאדמתי הפכו את הפטריות לחומר גלם הכרחי במטבח, בעיקר עבור צמחונים וטבעונים , אבל ממש לא רק. אם פעם היינו מסתפקים באלו המשומרות בפחיות הפח חסרות הטעם ובעלות המרקם הצמיגי, היום אנחנו נהנים מעושר ומגוון רב של פטריות גם בצורתן הטרייה וגם בצורתן המיובשת. לכבוד יום הפטריות הבינלאומי, קיבצנו עבורכם את מתכוני הפטריות האהובים עלינו

  • כשמחשיך מוקדם, מתחשק לחזור הביתה ולבשל משהו שמענקי אשליה של חורף. השף רן פולק מעניק מתכון לראגו פטריות מסחרר

  • יש טעמים שלוקחים אותנו בבת אחת אל העבר. מירב שיינר נזכרת ברגעי האושר של ילדותה עם מאפה עגול ומושלם של בצק עלים הנכרך מעל מילוי עשיר של פטריות וגבינות ומנקדת אותו בזרעי שומשום זהובים

  • קשה לחשוב על דברים יותר טעימים מחלה טרייה שזה עתה יצאה מהתנור. אבל אם תטמינו בתוכה מילוי מפתיע של פטריות, כרישה ושקדים תקבלו מנה שהיא שיחוק לפיקניק, בראנץ' או ארוחת ערב משודרגת של אמצע השבוע

  • ביף בורגיניון לא חייב להיות תבשיל שלוקח שעות. עינב ברמן ממסעדת איטלקי מקומי מגישה תבשיל ירקות שורש, פטריות והמון חמאה, ומשאירה את הבשר בחוץ

walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully