לילוש, מערכת וואלה!

אטריות אורז מוקפצות עם סויה וירקות

מתכון של חברת "אלסקה"

מצרכים

  • הסויה בצורות עשירה מאוד באומגה 3. מנה בריאותית, דיאטטית צבעונית וקלה להכנה.
  • חומרים ל 4-6 מנות:
  • חבילת מקלוני אורז של מאסו מאסו מבושלות ע"פ הוראות היצרן
  • 6 כפות רוטב סויה של מאסו מאסו
  • סויה בצורות לפי בחירה של אלסקה
  • 1/2 כוס סומסום קלוי
  • פלפלים בשלושה צבעים מנוקים מגרעינים וחתוכים לרצועות דקות (ג'וליאנים)
  • כוס נבטים
  • זוקיני חתוך לרצועות דקות (ג'וליאנים)
  • בצל קצוץ גס
  • 1/2 כרוב קצוץ גס
  • 6 כפות שמן סומסום של אלסקה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים בווק את שמן הסומסום, מוסיפים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הסויה בצורות מקפיצים או מערבבים.
  • 2. לאחר דקה מוסיפים את הפלפלים הכרוב, הנבטים, הזוקיני, את מקלוני האורז, מבשלים תוך כדי ערבוב בערך 2-3 דקות עד שמקלוני האורז חמים.
  • 3. מוסיפים 1/4 כוס סומסום קלוי מערבבים לדקה נוספת, מעבירים לצלחות הגשה ומעטרים בסומסום הנותר.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם