וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורז בליצ'י עם אווז וקשיו

אווז ואורז הולכים נהדר יחד, אך כשמוסיפים להם ליצ'י מקבלים טעם חדש, חמצמץ-מתוק שמחבר את הכל יחדיו. המתכון באדיבות חברת "אלסקה"

מתכון מאת: לילוש, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 מנות:
  • 2 כוסות אורז טילדה של אלסקה מבושל ע"פ הוראות היצרן
  • 300 גרם אווז מעושן פרוס לקביות עבות בערך 1 ס"מ
  • 100 גרם אגוזי קשיו קלויים
  • קופסת שימורי ליצ'י של אלסקה מסוננות מהנוזל ושומרים את הנוזל בצד
  • 2 כפות רוטב סויה מאסו מאסו של אלסקה
  • 1 כף טימין יבש
  • פלפל אדום חריף קצוץ גס
  • 2 כפות פטרוזליה קצוצה
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 1 שן שום קצוצה גס
  • מיץ מלימון אחד
  • פלפל צ'ילי
  • מלח פלפל
  • 4 כפות שמן זית לה אספניולה של אלסקה

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את האווז בשמן זית (למרות שיש לאווז שומן אנחנו צריכים עדיין את שמן הזית גם לטעם וגם למרקם) עד להשחמה קלה.
  • 2. מוסיפים את השום, את הפלפלים החריפים, הליצ'י והאורז תוך כדי עירבוב או הקפצה.
  • 3. מוסיפים לסיר את נוזל הליצ'י , הסויה, עשבי תיבול (טימין, פטרוזליה וכוסברה), מיץ לימון מתבלים במלח, פלפל, פלפל צ'ילי בהתאם לטעם טועמים ומתקנים תיבול.
  • 4. מוסיפים את אגוזי הקשיו מערבבים ומעבירים לצלחות הגשה.
  • 5. מגישים חם לשולחן.
  • סלט הגן הקסום

  • סלט קייצי בניחוח ים תיכוני

  • אטריות ברוטב אלפרדו

  • אטריות אורז עם סויה וירקות

  • גרגירי חומוס מטוגנים עם כמון

  • פרגיות עם פאבה

  • שעועית בתנור בעגבניות ואורגנו

  • איך מכינים צ'יפס בבית? מתכון מנצח

  • טחינה דלעת כתומה

  • פתיתים א לה פוטנסקה

  • מג'דרה אטריות (חוראג' באסבעו)

  • קרם פולנטה ועגבניות לחות

  • נודלס עם רוטב מושלם

  • ארטישוק ירושלמי בתנור

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully