פשטידת בצל ופיטריות דיאטטית

פטריות (Artoday)
פטריות (Artoday)

מצרכים

  • קופסא פטריות/סלסלה טריות חתוך לפרוסות
  • 4 בצלים בינונייים
  • 1/4 כרישה
  • 2 ביצים טרופות
  • כוס קמח תופח
  • 1/ כוס גבינה בולגרית 5% מגורדת
  • 1/2 כוס גבינה צהובה 9% מגורדת
  • גביע גבינה לבנה 5%
  • 1/2 כוס חלב 1%
  • 1/2 כוס שמן
  • כף מרק פטריות+כף מרק בצל
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת עם שמן ומשחימים קצת את הבצל עם הפטריות והכרישה.
  • 2. מערבבים עם שאר המרכיבים בקערה (טורפים את הביצים לפני ששמים בקערה).
  • 3. מוסיפים את הבצל והפטריות ומערבבים
  • 4. מעבירים לתבנית עגולה בקוטר 24
  • 5. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כמעט שעה עד להשחמה

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם