וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שוק של בירות בנמל יפו. ועוד המלצות שתייה לסופ"ש

אסנת גואטה

עודכן לאחרונה: 15.5.2025 / 9:26

בירה בנמל? יין על החוף? קוקטייל בסלון? לא חשוב הסדר. העיקר שיהיה לכם סופשבוע שתוי

פודקאסט לסופ"ש: סנהדרינק ברדיו 103FM

בילוי לסופ"ש: שוק הבירה בבית המכולות, יפו

בסופו של השבוע הבא יתרכזו מיטב יצרני הבירה בארץ, בבית המכולות שבנמל יפו, לשוק איכרים שכולו מטעמים ובירות. המתכונת הייחודית של השוק ממוקדת בבירות מקומיות ומבשלות מקומיות, לצד שפע של גבינות, אוכל, יצרנים קטנים, תמד, מאפים ועוד. והכול מתוצרת מקומית.

המבקרים יוכלו לרכוש קופונים במקום או באתר, לקבל כוס בירה ממותגת ולשוטט איתה בין הדוכנים לטעימות. בנוסף אפשר יהיה לרכוש בירות מהמבשלות השונות, כדי שיהיה מה לשתות במהלך סוף השבוע.

איפה:
בית המכולות, נמל יפו

מתי:
יום חמישי 22/5, בין השעות: 16:00-23:00
יום שישי 23/5, בין השעות 10:00-16:00

שוק הבירה. יח"צ,
שוק הבירה/יח"צ

יין לסופ"ש: נדרבורג, סוביניון בלאן

היין מיוצר בדרום אפריקה, באזור הקייפ המערבי, מענבי סוביניון בלאן, בתוספת מעט סמיון. הכרמים שבאזור נטועים על קרקעות של גרניט וחול אבן, מה שמעניק ליינות שנעשים מהם חומציות טבעית גבוהה.

לצד החומציות המרעננת, מרגישים מיד ארומות וטעמים טרופיים מאד מודגשים עם הדריות כיפית. יש ביין קלילות קיצית אבל מצד שני גם לגימה מורכבת. זהו יין שנלגם בהנאה ליד גבינות שמנות, פירות ולחם טרי.

ואם כל זה לא מספיק, יש לו גם פקק הברגה, שמאפשר לצאת איתו לפיקניק או לחוף הים, בלי לשאול מי הביא פותחן.

המחיר: 59.90 שקלים.

עוד בוואלה

אל הציפור: 'קקדו לבן' ועוד יינות שתעופו עליהם

לכתבה המלאה

סוביניון בלאן נדרבורג. יח"צ,
קליל אבל מורכב/יח"צ
מארז קוסמופוליטן דיווה. יח"צ,
השואו מחייב/יח"צ

דרינק לסופ"ש: דיווה קוסמופוליטן

אם מזג האוויר הקיצי משרה עליכם חשק לראות שוב את כל העונות של סקס והעיר הגדולה, לשתות קוסמופוליטן ולהתלונן על דייטים, יש לי הצעה בשבילכם: בקבוק אישי של דיווה קוסמופוליטן בטעם אפרסק או פסיפלורה, בנפח של 200 מ"ל. מידה מושלמת לדרינק של ערב.

דיווה קוסמופוליטן הוא מותג יינות מבעבעים בתוספת תמציות פרי טבעיות. המשקה עובר סינון איטי בטפטוף דרך מסנני זהב. כי השואו מחייב.

משקה קליל מאד, 6% אלכוהול בלבד, והמתיקות כיפית. קוקטייל לחוף ים או לערב רגוע מול הטלוויזיה. מגיע במארז רביעייה, כדי שתהיה סיבה להזמין חברים.

המחיר: 49.90 שקלים, בסניפי רשת טיב טעם

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully