שרימפס מוקפצים בשום ולימון
שרימפסים יכולים להשתלב בתבשילים כבדים, אבל הכי טוב להעניק להם טיפול מינימליסטי: קצת מלח, קצת לימון, קצת שום קצוץ. את שאר העבודה טעמם הטבעי עושה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 קילו שרימפס בינוניים, מנוקים
- מיץ משני לימונים
- 6 שיני שום קצוצות
- פלפל שחור
- מלח
- שמן זית
אופן ההכנה
- 1. חותכים לשרימפס את הזנבות. מבשלים את השרימפס במים רותחים כדקה.
- 2. משרים כ-15 דקות בקערה עם מיץ לימון.
- 3. במחבת מחממים שמן ומטגנים את השום. מוסיפים את השרימפס, מקפיצים כ-5 דקות. מוסיפים את התבלינים תוך כדי הטיגון. מגישים מיד.