וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס מוקפצים בשום ולימון

שרימפסים יכולים להשתלב בתבשילים כבדים, אבל הכי טוב להעניק להם טיפול מינימליסטי: קצת מלח, קצת לימון, קצת שום קצוץ. את שאר העבודה טעמם הטבעי עושה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

שרימפס. ShutterStock
שרימפס

מצרכים למתכון

  • 1/2 קילו שרימפס בינוניים, מנוקים
  • מיץ משני לימונים
  • 6 שיני שום קצוצות
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. חותכים לשרימפס את הזנבות. מבשלים את השרימפס במים רותחים כדקה.
  • 2. משרים כ-15 דקות בקערה עם מיץ לימון.
  • 3. במחבת מחממים שמן ומטגנים את השום. מוסיפים את השרימפס, מקפיצים כ-5 דקות. מוסיפים את התבלינים תוך כדי הטיגון. מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully