משקה תפוחים חורפי
מתכון מתוך הספר "ניר צוק מבשל", שכתבה וערכה אלינוער רבין.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים למנה אישית:
 - 1 כוס מיץ תפוחים (250 מ"ל)
 - 1 מקל קינמון
 - 1/4 תפוח פרוס דק בקליפה
 - 1-2 כפות רמניאק או וויסקי
 
אופן ההכנה
- 1. מביאים לרתיחה את מיץ התפוחים עם מקל הווניל ופרוסות התפוח. מכסים ומשהים מספר דקות.
 - 2. מעבירים את המשקה לספל זכוכית, עם הפרוסות או לאחר סינון. מוסיפים את הארמניאק או הוויסקי ומגישים.
 - 3. אפשר לחמם במיקרוגל לפני הוספת אלכוהול.
 
