משקה תפוחים חורפי
מתכון מתוך הספר "ניר צוק מבשל", שכתבה וערכה אלינוער רבין.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים למנה אישית:
- 1 כוס מיץ תפוחים (250 מ"ל)
- 1 מקל קינמון
- 1/4 תפוח פרוס דק בקליפה
- 1-2 כפות רמניאק או וויסקי
אופן ההכנה
- 1. מביאים לרתיחה את מיץ התפוחים עם מקל הווניל ופרוסות התפוח. מכסים ומשהים מספר דקות.
- 2. מעבירים את המשקה לספל זכוכית, עם הפרוסות או לאחר סינון. מוסיפים את הארמניאק או הוויסקי ומגישים.
- 3. אפשר לחמם במיקרוגל לפני הוספת אלכוהול.