בלאדי מרי
משקה אלכוהולי פיקנטי ופופולארי, קלאסי לארוחות בוקר ובראנצ'ים, מבוסס על וודקה, מיץ עגבניות וסלרי
- 10 דקות עבודה
- קלי קלות
- 1 סועדים
מצרכים
- 1 צ'ייסרוודקה
- 3 צ'ייסריםמיץ עגבניות
- ¼ לימון (רק המיץ)
- מלח
- פלפל
- רוטב ווסטרשיר
- גבעולסלרי אמריקאי
- 2-3 קוביותקרח
- לטבלת המרות לחצו כאן >
אופן ההכנה
איך מכינים בלאדי מרי?
- 1יוצקים את הוודקה הקרה מאוד לתוך כוס ערבוב מקוררת.
- 2מתבלים את מיץ העגבניות במיץ לימון, במלח ובפלפל.
- 3מערבבים יחד עם הקרח והוודקה.
- 4מסננים לכוס גבוהה ומוסיפים טיפות אחדות רוטב ווסטרשייר, בוחשים ומגישים מייד.
- 5מקשטים בגבעול סלרי צעיר או בפרוסת לימון.
- [