מלפפונים בנענע וגבינת טולום

מסעדת "ברטי" המצויינת עם מתכון קליל שכל אחד יכול להכין, לארוחת בוקר מושלמת: פשוט מערבבים נענע יבשה, קרוטונים וגבינת טולום עם מלפוונים, ומקבלים סלט מהסרטים.

מתכון מאת: מסעדת ברטי, מערכת וואלה!
(צילום: צילום: נמרוד סונדרס עריכה: אמיר קוטיגרו)

מצרכים

  • ל-2-4 מנות:
  • 2 מלפפונים חתוכים למקלות
  • 2 פאקוס חתוכים למקלות
  • 1 כף נענע יבשה
  • 2 כפות גבינת טולום איכותית (להשיג במעדניות ובשווקים)
  • קרוטונים מפרוסת לחם אחת
  • מלח, פלפל
  • מיץ לימון טרי
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים, למעט גבינת הטולום, ומתבלים בשמן זית ומיץ לימון.
  • 2. מפזרים את גבינת הטולום מעל, ומזלפים מעט שמן זית.
  • 3 מתכוני מלפפונים לשבועות

  • סלסת עגבניות ירוקות ומלפפונים

  • צזיקי בקערת סלט אישית

  • מלפפון ממולא לבנה

  • סלט כרובית צלויה ושעועית מש

  • גמבה מרוקאית

  • חצילים בתנור ברוטב טחינה אסייתי

  • חומוס חציל קלוי

  • ירקות מוחמצים

  • סלט כרובית

  • סלט מלפפונים מרענן

  • בול טונה וירוקים

  • סלט פסטה איטלקי

  • סלט חסה ואנדיב בוינגרט פטל ודבש

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully