מלפפונים בנענע וגבינת טולום
מסעדת "ברטי" המצויינת עם מתכון קליל שכל אחד יכול להכין, לארוחת בוקר מושלמת: פשוט מערבבים נענע יבשה, קרוטונים וגבינת טולום עם מלפוונים, ומקבלים סלט מהסרטים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2-4 מנות:
- 2 מלפפונים חתוכים למקלות
- 2 פאקוס חתוכים למקלות
- 1 כף נענע יבשה
- 2 כפות גבינת טולום איכותית (להשיג במעדניות ובשווקים)
- קרוטונים מפרוסת לחם אחת
- מלח, פלפל
- מיץ לימון טרי
- שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים, למעט גבינת הטולום, ומתבלים בשמן זית ומיץ לימון.
- 2. מפזרים את גבינת הטולום מעל, ומזלפים מעט שמן זית.