מתכונים חמים

מלפפונים בנענע וגבינת טולום

מסעדת "ברטי" המצויינת עם מתכון קליל שכל אחד יכול להכין, לארוחת בוקר מושלמת: פשוט מערבבים נענע יבשה, קרוטונים וגבינת טולום עם מלפוונים, ומקבלים סלט מהסרטים.

מתכון מאת: מסעדת ברטי, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(צילום: נמרוד סונדרס עריכה: אמיר קוטיגרו)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-2-4 מנות:
  • 2 מלפפונים חתוכים למקלות
  • 2 פאקוס חתוכים למקלות
  • 1 כף נענע יבשה
  • 2 כפות גבינת טולום איכותית (להשיג במעדניות ובשווקים)
  • קרוטונים מפרוסת לחם אחת
  • מלח, פלפל
  • מיץ לימון טרי
  • שמן זית
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים, למעט גבינת הטולום, ומתבלים בשמן זית ומיץ לימון.
  • 2. מפזרים את גבינת הטולום מעל, ומזלפים מעט שמן זית.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully