מלפפון ממולא לבנה
מתכון של שאול בן אדרת מ"קימל"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-5 יחידות:
- 10 מלפפונים ירוקים קטנים
- 1 כוס לבנה
- 1.5 כוס פירורי לחם
- פלפל חריף לפי הטעם
- 1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מוציאים את התוך של המלפפונים בכפית וממלאים עם תערובת של הלבנה מעורבבים בחצי כוס פירורי לחם מעורבבים במעט פלפל חריף.
- 2. מטגנים את שארית פירורי הלחם במחבת עם השמן עד לקבלת גוון זהוב.
- 3 .מצרפים את המלפפונים למחבת ברגע האחרון וקולים אותם מעט. מגישים כל מלפפון ממולא בלבנה עם כף פירורי לחם ושמן זית.