מלפפון ממולא לבנה
מתכון של שאול בן אדרת מ"קימל"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-5 יחידות:
 - 10 מלפפונים ירוקים קטנים
 - 1 כוס לבנה
 - 1.5 כוס פירורי לחם
 - פלפל חריף לפי הטעם
 - 1/4 כוס שמן זית
 
אופן ההכנה
- 1. מוציאים את התוך של המלפפונים בכפית וממלאים עם תערובת של הלבנה מעורבבים בחצי כוס פירורי לחם מעורבבים במעט פלפל חריף.
 - 2. מטגנים את שארית פירורי הלחם במחבת עם השמן עד לקבלת גוון זהוב.
 - 3 .מצרפים את המלפפונים למחבת ברגע האחרון וקולים אותם מעט. מגישים כל מלפפון ממולא בלבנה עם כף פירורי לחם ושמן זית.
 
