לאסי פפאיה ובננה
משקה הודי קלאסי ובלתי נשכח, שאפשר להכין תוך פחות מחמש דקות. מתאים במיוחד לימים החמים של הקיץ, כשרק רוצים לברוח למקום אקזוטי ורחוק.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 1 כוס דחוס קוביות פפאיה
- 1 בננה בשלה
- 1/2 כוס יוגורט סמיך
- 1/2 כוס חלב או תחליף חלב, כמו חלב קוקוס
- 2-3 תמרים מגולענים או כף דבש
- קורט הל
אופן ההכנה
- 1. שמים את כוסות ההגשה במקפיא.
- 2. טוחנים את כל החומרים בבלנדר עם 4-3 קוביות קרח.
- 3. מגישים בכוסות מקוררות.
- 4. לגיוון: אפשר להוסיף מנגו.