ליקר דובדבנים
משקה אלכוהול ביתי בקלי קלות שמוציא את המיטב מדובדבנים וודקה, שמוכן תוך ימים ספורים. מומלץ להכין בשיא הקיץ . מתכון של נתי שפריר ממסעדת פרסקו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 ק"ג דובדבנים
- ½ ק"ג סוכר
- ליטר וחצי וודקה
אופן ההכנה
- 1. מניחים את הדובדבנים בצנצנת גדולה. מועכים קלות את הדובדבנים ומפזרים מעליהם את הסוכר. אוטמים את הצנצנת ומשאירים יומיים מחוץ למקרר למיצוי עסיס הדובדבנים.
- 2. ממלאים את הצנצנת בוודקה ומערבבים. מעבירים לקירור.
- מתאפקים ולוגמים כעבור יומיים.