ליקר דובדבנים

משקה אלכוהול ביתי בקלי קלות שמוציא את המיטב מדובדבנים וודקה, שמוכן תוך ימים ספורים. מומלץ להכין בשיא הקיץ . מתכון של נתי שפריר ממסעדת פרסקו

מתכון מאת: נתי שפריר, מערכת וואלה!
מתכונים עם דובדבנים של מסעדת פרסקו. ראובן קסטרו
מתכונים עם דובדבנים של מסעדת פרסקו

מצרכים

  • 2 ק"ג דובדבנים
  • ½ ק"ג סוכר
  • ליטר וחצי וודקה

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את הדובדבנים בצנצנת גדולה. מועכים קלות את הדובדבנים ומפזרים מעליהם את הסוכר. אוטמים את הצנצנת ומשאירים יומיים מחוץ למקרר למיצוי עסיס הדובדבנים.
  • 2. ממלאים את הצנצנת בוודקה ומערבבים. מעבירים לקירור.
  • מתאפקים ולוגמים כעבור יומיים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully