ליקר רימונים ודבש
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1כוס רכז רימונים
- 1 כוס סוכר
- 8-10 כפות דבש
- 2 כוסות מים
- כוהל לפי הטעם כ- 2 כוסיות
אופן ההכנה
- 1. מערבבים רכז רימונים, סוכר, מים ודבש ומביאים לרתיחה.
- 2. מרתיחים כ 10 דקות, מקררים מעט ומוסיפים את הכוהל. הנוזל צריך להיות פושר כדי שהכוהל לא יתאדה.
- 3. את הבקבוקים מבשלים כמה דקות במים רותחים לפני הכנסת הליקר כדי לשמר את הבקבוק.
- 4. מכניסים לבקבוקים כהים ושומרים כ 2-3 שבועיות לפני הטעימה.