- 1. מגרדים את קליפת התפוזים.
-
- 2. מחוררים מספר חורים בתפוז באמצעות מזלג, ומשרים ללילה בקערה עם יין לבן ומים.
-
- 3. מכניסים את התפוזים שהושרו ביין לבן לסיר מלא מים, ומביאים לרתיחה. מבשלים מספר דקות, ושופכים את המים. מוזגים שוב מים, עד שהסיר מלא לגמרי, ומרתיחים את התפוזים שוב. יש לחזור על הפעולה כפעמיים-שלוש, עד שהמים כבר אינם בצבע כתום.
-
- 4. מצננים את התפוזים.
-
- 5. על אש נמוכה מבשלים בסיר 1 ק"ג סוכר עם 2 כוסות מים, עד שנוצר סירופ. מוסיפים את מיץ הלימון ומקלות הקינמון. ממשיכים לערבב מספר דקות.
-
- 6. חוצים כל תפוז ל-4 פלחים גדולים, ומוסיפים אותם לסיר, מבשלים על אש קטנה עד שהתפוזים משחימים ומקבלים צבע זהוב כהה מאוד.