- 1. בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עד שמתקבלת תערובת אוורירית ובהירה. מוסיפים את הסוכר בהדרגה.
-
- 2. לאחר שהסוכר כולו נבלע בביצים, מוסיפים את הנוזלים ואת גרדת הלימון, וממשיכים להקציף. מוסיפים את הקמח באיטיות, ולסיום את שקית אבקת האפייה.
-
- 3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
-
- 4. את התערובת מעבירים לתבנית משומנת עגולה, בקוטר 28 ס"מ, ומכניסים לתנור.
-
- 5. אופים במשך 35-40 דקות. בודקים אם העוגה מוכנה בעזרת קיסם. רצוי לא לאפות את העוגה יותר מדי, שהאווריריות שלה לא תיהרס.
-
- הסירופ:
- 1. בסיר קטן, על להבה בינונית, מערבבים את כל החומרים, עד שנוצר סירופ סמיך מעט. מכבים את האש ומצננים.
-
- 2. כשהעוגה עדיין חמה מעט נועצים בה קיסם בכמה מקומות, ויוצקים את הסירופ מעל, בעזרת כף.