- 1. מערבבים את הפטל עם הקמח והסוכר.
-
- 2. בקערה גדולה מקציפים את הביצים עם הסוכר (מתחילים להקציף את הביצים ואז מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה) עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
-
- 3. ממשיכים להקציף ומוסיפים בהדרגה ולסירוגין את השמן, הקמח ומיץ התפוזים. מפסיקים להקציף ברגע שהתערובת הופכת אחידה.
-
- 4. מוסיפים את הפטל המקומח ומערבבים בעדינות בכף עץ.
-
- 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
-
- 6. מצננים את העוגה והופכים. זורים אבקת סוכר ומעטרים בפלחי תפוזים ומעט קצפת.