- 1. במעבד מזון מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה והחמאה עד קבלת פירורים. מוסיפים את הסוכר, החלמונים והלימון, מעבדים לקבלת כדור בצק. שני שלישים מהבצק שוטחים על התחתית של תבנית קפיצית מספר 28, ואת השליש הנותר מצננים במקרר.
-
- 2. מפזרים על הבצק את פירורי העוגיות. מניחים את חצאי השזיפים בצפיפות על הפירורים, מפזרים מעל את הסוכר. אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהבצק זהוב.
-
- 3. מקציפים היטב את החלבונים עם הסוכר, שוטחים על העוגה. בעזרת מגרדת גסה מגררים את הבצק המצונן על הקצף, מפזרים מעל את האגוזים ואופים כרבע שעה נוספת, עד שהקצף והפירורים זהובים. מתאים וטעים להגיש גם כשהעוגה עדיין חמימה.