שיפודי חלומי ושזיפים
חוגגים את ל"ג בעומר? למה שלא תסיימו את הברביקיו בשיפוד מתקתק? מתכון של השף קונדיטור שלומי פדידה מקייטרינג "שקדים אירוח".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 ריבועי גבינת חלומי
- 2 שזיפים
- כוס יין פורט
- 2 גרעיני הל
- ½ כפית תמצית וניל או חצי מקל וניל
- כף דבש
אופן ההכנה
- 1. שמים בקערה את יין פורט, ההל, הווניל והדבש ומערבבים.
- 2. כשעה לפני הצלייה מנקבים בעזרת קיסם את ריבועי החלומי והשזיפים ומשרים ברוטב שהוכן.
- 3. משפדים חצי שזיף ואחריו ריבוע חלומי, חוזרים על הפעולה עם שאר החומרים.
- 4. צולים על האש למשך 7 דקות.