אננס במילוי קרם אנגלז
מתכון של השף קונדיטור שלומי פדידה מקייטרינג "שקדים אירוח"לאננס במילוי קרם אנגלז
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 אננס טרי
- 250 מ"ל שמנת צמחית
- 50 גרם סוכר
- 4 חלמונים
- כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים את השמנת עם תמצית הווניל.
- 2. מערבבים את החלמונים והסוכר.
- 3. מורידים את השמנת מהאש ומוסיפים לה את החלמונים.
- 4. מחזירים את השמנת עם החלמונים לאש ל-3 דקות נוספות עד לקבלת קרם סמיך. מקררים.
- 5. חוצים את האננס לאורכו ומשאירים את העלים לקישוט.
- 6. מניחים חצי אננס עם הפנים כלפי האסכלה וצולים במשך 7 דקות.
- 7. מורידים את האננס מהאש ומרוקנים את תוכנו. את החלל הריק ממלאים בקרם האנגלז.
- האורחים מוזמנים לטבול כל שיפוד בקרם וללקק את האצבעות..