אננס במילוי קרם אנגלז

מתכון של השף קונדיטור שלומי פדידה מקייטרינג "שקדים אירוח"לאננס במילוי קרם אנגלז

מתכון מאת: מערכת וואלה!
אננס. מערכת וואלה!
אננס

מצרכים

  • 1 אננס טרי
  • 250 מ"ל שמנת צמחית
  • 50 גרם סוכר
  • 4 חלמונים
  • כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את השמנת עם תמצית הווניל.
  • 2. מערבבים את החלמונים והסוכר.
  • 3. מורידים את השמנת מהאש ומוסיפים לה את החלמונים.
  • 4. מחזירים את השמנת עם החלמונים לאש ל-3 דקות נוספות עד לקבלת קרם סמיך. מקררים.
  • 5. חוצים את האננס לאורכו ומשאירים את העלים לקישוט.
  • 6. מניחים חצי אננס עם הפנים כלפי האסכלה וצולים במשך 7 דקות.
  • 7. מורידים את האננס מהאש ומרוקנים את תוכנו. את החלל הריק ממלאים בקרם האנגלז.
  • האורחים מוזמנים לטבול כל שיפוד בקרם וללקק את האצבעות..

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully