וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיפודי מנגו בחלב קוקוס

מתכון של השף קונדיטור שלומי פדידה מקייטרינג "שקדים אירוח" לשיפודי מנגו בחלב קוקוס

מתכון מאת: מערכת וואלה

אין תמונה. צילום מסך, מערכת וואלה
אין תמונה/צילום מסך

מצרכים למתכון

  • 1 מנגו טרי
  • חלבון מביצה אחת
  • 70 גרם שקדים פרוסים ושבורים
  • כוס חלב קוקוס

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את המנגו לריבועים ומשרים כשעה בחלב קוקוס.
  • 2. טובלים את ריבועי המנגו בחלבון הביצה ואחר כך מגלגלים בשקדים הפרוסים.
  • 3. משפדים את ריבועי המנגו וצולים על האש למשך 8-7 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully