מנגו בלהבות עם גלידה
מנה אחרונה לוהטת אש
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 מנגו קלופים
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 כפות סוכר
- 1 כוס טקילה
- 1 חבילת גלידה וניל
אופן ההכנה
- 1. חתוכים את המנגו ל-6 רצועות.
- 2. מניחים את המנגו במחבת עמוקה. שופכים את מיץ התפוזים ומוסיפים את הסוכר. מחממים על אש נמוכה כ-4-3 דקות, עד שהסוכר נמס.
- 3. מוסיפים את הטקילה. מגבירים מעט את האש ומדליקים את הטקילה שבסיר, עד שהלהבה נכבית מעצמה.
- 4. מחלקים גלידה לכוסות הגשה, שופכים מעליה את תערובת המנגו ומגישים.