פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      גבינת חלומי באוזו

      נשנוש ים תיכוני, היישר מיוון. עובד הכי טוב כשלא משתמשים בכל האוזו למנה עצמה, ולוגמים קצת בזמן ההכנה. מתכון של עפרית חצקלביץ' בהשראתו של חנוך פרבר.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      גבינת חלומי (נמרוד סונדרס)
      גבינת חלומי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 200 גרם חלומי פרוסה לרוחב לפרוסות בעובי ½ ס"מ
      • ½ כוס אוזו
      • 1 כפית אורגנו יבש
      • מלח לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את החלומי החתוכה לפחות שעה באוזו עם האורגנו והמלח (זהירות, אל תוסיפו יותר מדי שלא יהיה מלוח מדי, כי גם לגבינה יש גוון מלוח).
      • 2. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-15 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
      • 3. מגישים חם על צלחת שטוחה ואוכלים מיד.

      עוד מתכוני גבינה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -