- 1. מעבדים במיקסר קמח, שמרים, סוכר, ביצה ומים כדקה ולאחר מכן מוסיפים את השמן והמלח וממשיכים לעבד כ-7 דקות נוספות.
-
- 2. מוסיפים את הצימוקים המושרים בגראפה ונותנים עוד לישה קצרה עד שהבצק יתאחד מחדש.
-
- 3. יוצרים כדור, מכסים במגבת ומתפיחים כשעה.
-
- 4. מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ ובעזרת מיקד בקוטר 3 ס"מ, קורצים עיגולים ומלפפים אותם אחד מסביב לשני כך שתתקבל צורה של פרח. מניחים בתבנית שקעים ומתפיחים כחצי שעה נוספת.
-
- 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-20 דקות.
-
- 6. בינתיים מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה מים, סוכר וקליפת תפוז וברגע שהלחמניות זהובות ויפות, מוציאים אותן מהתנור ומברישים בסירופ למתן ברק ומתיקות הדרית.