סלט חמינדוס ועשבי תיבול
הסלט הזה טעים כמו שהוא קליל להכנה: אבי ביטון, השף המופלא של "אדורה" מכין סלט חמינדוס בתוך פחות משתי דקות (שזה בערך הזמן שייקח לסועדים לחסל אותו).
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 סועדים:
- 10 ביצים קשות וחומות שבושלו כל הלילה
- 1 בצל סגול בינוני פרוס דק
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
- 1 צרור כוסברה קצוצה דק
- 1/4 כוס שמן זית
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
- מיץ לימון טרי בכמות הרצויה
אופן ההכנה
- 1. קוצצים את הביצים בסכין.
- 2. מערבבים יחד היטב את כל המרכיבים.
- 3. מגישים לצד סלט עגבניות ולחם טרי.