מתכונים חמים

סלט חמינדוס ועשבי תיבול

הסלט הזה טעים כמו שהוא קליל להכנה: אבי ביטון, השף המופלא של "אדורה" מכין סלט חמינדוס בתוך פחות משתי דקות (שזה בערך הזמן שייקח לסועדים לחסל אותו).

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
  • קל להכנה

סלט חמינדוס באדורה (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6 סועדים:
  • 10 ביצים קשות וחומות שבושלו כל הלילה
  • 1 בצל סגול בינוני פרוס דק
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 צרור כוסברה קצוצה דק
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס טרי – לפי הטעם
  • מיץ לימון טרי בכמות הרצויה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים את הביצים בסכין.
  • 2. מערבבים יחד היטב את כל המרכיבים.
  • 3. מגישים לצד סלט עגבניות ולחם טרי.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully