- 1. מחממים 3 כוסות מים בסיר שטוח עם החומץ. שוברים את הביצים לקערה (כל ביצה בנפרד) מוזגים את הביצה למים תוך כדי ערבוב עדין (החלבון אמור לעטוף את החלמון). מבשלים שתי דקות בערך ומוציאים למי קרח.
-
- 2. חותכים את הפטריות גס, מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את הפטריות וצורבים היטב. מוסיפים את השום הפרוס, היין הלבן ומערבבים עד שהפטריות זהובות. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
-
- 3. מוציאים את הביצה ממי הקרח, מקמחים בעדינות, טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
- מניחים את הביצה על הפטריות ומגישים מיד.