וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מול מרינייר של אורי לוי

מנה מפוארת המושלמת לארוחת ערב מפוארת לא פחות. השף אורי לוי ממסעדת "אינגריד" מכין מולים עם רוטב מרינייר כבד המורכב מיין לבן, שמנת וטימין.

מתכון מאת: אורי לוי, מערכת וואלה

מול מרינייר מסעדת אינגריד (צילום:השף אורי לוי). מערכת וואלה!
מול מרינייר מסעדת אינגריד (צילום:השף אורי לוי)

מצרכים למתכון

  • 20 מולים שחורים
  • 2 כפות שום פרוס
  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • שליש כוס יין לבן
  • 3 כפות פטרוזיליה
  • כף טימין
  • 2 בצלי שאלוט קצוצים
  • עגבנייה חלוטה וקצוצה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים במחבט גדולה או סיר עם 3 כפות שמן זית.
  • 2. מטגנים קלות את השום ובצלצלי השאלוט ומוסיפים את המולים.
  • 3. מערבבים כדקה ומוסיפים את היין הלבן ומצמצמים בחצי.
  • 4. מוסיפים את עשבי התיבול, השמנת והעגבניות מתבלים במלח ופלפל עד שהכל מגיע לרתיחה ואז מצמצמים מעט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully