- 1. מחממים מחבת גריל (זו עם הפסים...), משמנים את המחבת עם חצי מכמות החמאה ומניחים את הפרוסות מבלי להזיז.
-
- 2. לאחר דקה מרימים את הפרוסה, במידה ואין פסים על הפרוסה ממתינים עוד חצי דקה.
-
- 3. לאחר שמופיעים פסים הופכים לחצי דקה נוספת ומוציאים לצלחת גדולה.
-
- 4. מוסיפים את החמאה שנשארה למחבת ומניחים את הירקות זה לצד זה: פלפל אדום, פלפל צהוב, טבעות בצל, בצל ירוק, אננס וצ'ילי.
-
- 5. מפזרים מעל מלח ופלפל לבן לפי הטעם והופכים כאשר יש פסים, כל ירק מקבל את הפסים בזמנו שלו (את הבצל הירוק צריך להפוך לפני הפלפל האדום) ...בקיצור תבשלו עם המון תשומת לב למה שקורה במחבת.
-
- 6. לאחר שסיימתם את הרכיבים פרט לעלים, גבינה ולענבים ניגשים לבניית הכריך.
-
- 7. בונים את הכריך: מניחים פרוסה כאשר הפסים היותר יפים כלפי מטה ומתחילים לסדר שכבות לפי הסדר הבא: עלי רוקט, פלפל צהוב, גבינה, טבעות בצל, אננס, פלפל אדום ועלי נענע.
-
- 8. סוגרים את הכריך עם עוד פרוסה כאשר הפסים היפים שוב, כלפי חוץ וחותכים באלכסון לשניים.
-
- 9. בהגשה מניחים את הסנדוויץ' לצד ענבים ירוקים, בצלים ירוקים וצ'ילי אדום.