וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות ממולאות

מתכון מאת: טל,taky15071992@wall.cp.il

מבחר עוגות ועוגיות. ShutterStock
מבחר עוגות ועוגיות

מצרכים למתכון

  • להכנת בצק ל- 2 רולדות:
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 חב' מרגרינה או חמאה בטמפ' החדר
  • חצי כוס סוכר
  • כפית תמצית ווניל
  • רבע כוס מים פושרים
  • למלית:
  • 100 גר' שוקולד מריר
  • 2 תפוחים ירוקים שטופים וקצוצים דק
  • חצי כוס מים/חלב
  • קינמון ומעט לימון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים של הבצק (מסננים את הקמח וחותכים את המרגרינה ביחד עד לקבלת בצק אחיד לגמרי.
  • 2. מכניסים למקרר את הבצק ועוטפים בניילון נצמד למשך כ-15-25 דק'.
  • 3. מכינים את מילוי: מגרדים את התפוחים ומזליפים מעליהם מעט לימון וקינמון ומערבבים.
  • 4. מוציאים את הבצק ומחלקים אותו לשני חלקים: אחד לתפוחים והשני לשוקולד. מרדדים חלק אחד למלבן ארוך (לא בעובי דק מדי) ומפזרים מעל את התפוחים. מגלגלים וסוגרים היטב בקצוות.
  • 5. ממיסים שוקולד ומים/חלב היטב. מרדדים את החצי השני של הבצק למלבן וממלאים בשוקולד. מגלגלים וסוגרים הייטב בקצוות.
  • 6. אופים בתנור כ-20-35 דק' (עד לקבלת בצק מוזהב) ומוציאים. חותכים את העוגיות רק כאשר המאפים התקררו לגמרי.
  • * אפשר לשנות את המילויים או להוסיף לשוקולד גם אגוזים או שוקולד לבן מגורד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully