- 1. מערבבים את כל החומרים של הבצק (מסננים את הקמח וחותכים את המרגרינה ביחד עד לקבלת בצק אחיד לגמרי.
-
- 2. מכניסים למקרר את הבצק ועוטפים בניילון נצמד למשך כ-15-25 דק'.
-
- 3. מכינים את מילוי: מגרדים את התפוחים ומזליפים מעליהם מעט לימון וקינמון ומערבבים.
-
- 4. מוציאים את הבצק ומחלקים אותו לשני חלקים: אחד לתפוחים והשני לשוקולד. מרדדים חלק אחד למלבן ארוך (לא בעובי דק מדי) ומפזרים מעל את התפוחים. מגלגלים וסוגרים היטב בקצוות.
-
- 5. ממיסים שוקולד ומים/חלב היטב. מרדדים את החצי השני של הבצק למלבן וממלאים בשוקולד. מגלגלים וסוגרים הייטב בקצוות.
-
- 6. אופים בתנור כ-20-35 דק' (עד לקבלת בצק מוזהב) ומוציאים. חותכים את העוגיות רק כאשר המאפים התקררו לגמרי.
-
- * אפשר לשנות את המילויים או להוסיף לשוקולד גם אגוזים או שוקולד לבן מגורד.